Update naar aanleiding van corona

Beste volgers,

Zoals jullie inmiddels allemaal weten wordt onze maatschappij op dit moment flink verstoord door de impact van het Corona virus. Ook sportorganisaties merken hiervan de gevolgen en veel sportevenementen worden afgelast. Atleten zien doelen waar ze gedurende lange periode hard voor hebben getraind wegvallen.

Als gepassioneerde organisatie is onze wedstrijd ook een soort 'trainingsdoel'. Een jaar lang werken we elke dag, naast onze banen en studies, om een prachtig evenement te realiseren voor jullie als triatleet; net zoals jullie trainen voor jullie wedstrijden.

Met de huidige maatregelen kan de GO Triathlon Brouwersdam gewoon doorgaan. Achter de schermen blijven we dus onverminderd door werken om onze deelnemers de wedstrijd te bieden die ze verdienen. Enkel moeten we als organisatie realistisch zijn en dat betekent dat we met alle scenario's rekening moeten houden: ook een potentiële afgelasting. Concreet betekent dat op dit moment dat alle nieuwe inschrijvingen voor onze evenementen tussen 18-03-2020 en 30-05-2020 stop worden gezet. Ook beramen we ons over over mogelijke alternatieven zoals verplaatsing naar een andere datum, verandering van de opzet van de GO Triathlon Herkingen en compensatie voor alle inschrijvers mits de wedstrijd geen doorgang kan vinden. Verder zullen we onze communicatie beperken tot enkel noodzakelijke of gepaste berichten.

Om af te sluiten doen we een oproep aan u als triatleet, maar ook als mens: respecteer alstublieft de aanbevelingen van de overheid zodat we snel weer kunnen genieten van elkaar en van onze prachtige sport. Net als in de triathlons geldt: houdt afstand en denk aan elkaar.

Met vriendelijke groet,

Erik Peeman,
Frank Franzen,
Stefan Peeman,
Maikel Peeman

Hoofd Menu
Triathlon Brouwersdam